Prejsť na obsah

Dôležité oznamy

  • Pridané 23.2.2023

    Vážení klienti,

    Odo dňa 01.03.2023 dochádza k zmene vo Všeobecných zmluvných podmienkach spoločnosti ProCare (ďalej len „Podmienky“) . Z dôvodu predaja produktov a služieb na diaľku boli do Podmienok doplnené potrebné náležitostí, ktoré vyplývajú zo zákona č. 102/2014 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru, alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku, alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Úplné znenie Podmienok po vykonanej zmene je dostupné tu

  • Centrálne nahlasovanie podnetov ohľadom ukrajinských pacientov v sieti nemocníc Penta Hospitals

    Jednotlivé nemocnice Penta Hospitals na východnom Slovensku čelia čoraz vyššiemu počtu otázok ohľadom možného poskytovania zdravotnej starostlivosti ukrajinským pacientom. Odpovede v tomto momente nie sú známe, potrebné sú najprv rozhodnutia a koordinácia zo strany ministerstva zdravotníctva. Sieť nemocníc Penta Hospitals Slovensko je však pripravená prijímať podnety týkajúce sa možnej zdravotnej starostlivosti a pomoci ukrajinským pacientom. Všetky požiadavky môžu pacientske alebo humanitárne organizácie smerovať jednotnému call centru na telefónne číslo 055 / 327 7777. To funguje v slovenskom jazyku počas pracovných dní. Informácie budú zaevidované a následne preposlané príslušným ministerstvám.

  • 14.05.2024 | Aktuality

    Rožňavské HTO fandí hokeju

    Aj v rožňavskej nemocnici prevláda fanúšikovská nálada z majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Našim chlapcom držíme silno palce, aby sa im podarilo získať vzácny kov. Slovenskoo…..
  • 14.05.2024 | Aktuality

    Dar pre rožňavskú nemocnicu

    Rožňavská nemocnica vyjadruje poďakovanie p. primátorovi mesta Rožňava, Michalovi Domikovi a O.Z. Rozvíjame naše mestá, O.Z. Dovaj – podpora športových a kultúrnych podujatí za finančnú podporu, vďaka ktorej sme zakúpili tepláky pre pacientov psychiatrického oddelenia a liečebnej psychiatrie.
  • 14.05.2024 | Aktuality

    Deň matiek v humenskej nemocnici

    Druhá májová nedeľa patrila už tradične všetkým mamám. Deň matiek je dňom, kedy vyjadrujeme lásku a vzdávame úctu všetkým ženám – matkám, materstvu a vyzdvihujeme nenahraditeľné puto medzi mamou a dieťatkom.
  • 14.05.2024 | Aktuality

    Stretnutie po 40-tich rokoch na humenskej neonatológii

    „Je šťastím, keď človek môže robiť prácu, ktorá ho nielen živí, ale ho aj vnútorne napĺňa a má z nej pocit, že je pre ostatných potrebný. A ja som v živote to šťastie mala. Na oddelení máme dva veľké albumy s fotografiami, ktoré dostávame. Deti, o ktoré sme sa starali, nám spolu s rodičmi posielajú oznámenia o maturite, promóciách či svadbe. Občas sa za nami prídu aj pozrieť. Je to až neuveriteľné, že už „naše deti“ majú svoje rodiny a ja som akási „nedonosenecká babka“,“ spomína MUDr. Mária Vasilová, primárka neonatologického oddelenia humenskej nemocnice.
  • 10.05.2024 | Aktuality

    Máj v znamení hygieny rúk

    Neustála edukácia v oblasti hygieny rúk je dôležitou súčasťou prevencie. Počas mája sa v Nemocnici Penta Hospitals Michalovce tejto téme intenzívne venujeme. Pripomenúť si tak správnu techniku umývania rúk je osožné ako pre našich pacientov, tak aj pre samotných zdravotníkov.

Mohlo by vás zaujímať

Ako športovať bezpečne?

Spojenie siete Penta Hospitals s renomovanou klinikou jednodňovej chirurgie Sportclinic prinieslo otvorenie novej Nemocnice Medissimo, ktorá poskytuje komplexnú zdravotnú starostlivosť dominantne v oblastiach ortopédie, úrazovej chirurgie a rehabilitácie. Rozprávali sme sa s lekárom Jánom Grauzelom, ktorý je jedným zo zakladateľov známej športovej kliniky Sportclinic v Bratislave a zároveň aj dlhoročný športový traumatológ. Pôsobí aj ako lekár Slovenskej hokejovej reprezentácie a hokejového klubu HC Slovan Bratislava. Taktiež je predsedom Slovenskej spoločnosti pre artroskopiu a športovú traumatológiu.

Zobraziť viac

Psychoterapeutická a psychosomatická poradňa

Psychoterapeutická a psychosomatická poradňa ProCare vo Vlčom Hrdle poskytuje široký záber odborného lekárskeho poradenstva. Hlavným zameraním sú psychosomatické ochorenia (telesné ťažkostí bez nálezu organického ochorenia), ktorým sa naša lekárka a psychoterapeutka venuje už niekoľko rokov.

Zobraziť viac

Lekárska poradňa preventívnej a liečebnej výživy Strava je základ

V lekárskej poradni preventívnej a liečebnej výživy poskytujeme širokospektrálne lekárske dietologické poradenstvo. Poradíme, ako sa stravovať pri rôznych zdravotných ťažkostiach, pri nadváhe, v tehotenstve a pri dojčení, pri rekreačnom športovaní, ako stravou predchádzať ochoreniam. Úpravou životného štýlu a stravovania je možné neuveriteľne upraviť a zvrátiť mnohé zdravotné ťažkosti, efektívne predchádzať mnohým ochoreniam.

Zobraziť viac

Staňte sa súčasťou lepšieho zdravotníctva

Technológie sú v zdravotníctve dôležité, ale chýba im ľudskosť. Presne to, čo majú naši kolegovia. Práve oni vdychujú prístrojom život a vracajú tak pacientom zdravie. A to je práca, ktorá má zmysel. Vďaka týmto ľuďom a vďaka našim nemocniciam a poliklinikám tvoríme LEPŠIE ZDRAVOTNÍCTVO.

Kariéra

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)